Voor de kleintjes - Kooistra Amusementshal Ameland

Home Voor de kleintjes - Kooistra Amusementshal Ameland

Een afdeling speciaal voor kinderen (met ouders). We een een groot aanbod en veel variateit in spelletjes. Voor de allerkleinsten hebben we animalbumper cars en kiddy rides met o.a. een paarden carrousel, boot, treintje, motor en angrybird met spel erin.

Bij veel spelletjes worden tickets gewonnen die je kan sparen voor kleine en grote prijzen. Hoe meer tickets hoe groter en mooier de prijzen! Deze zijn in te wisselen bij de kiosk waar we een ruim assortiment prijzen hebben.

We hebben o.a. muntenschuivers, basketball, kermis bulldozers, eendjes waterspel, grijpkranen en nog heel veel meer. Kortom een bezoekje waard, bij mooi of slecht weer.

Ook voor de kids zijn er funbowl, bowlingbanen. Voor wie de strijd aan wil gaan tegen elkaar. Naast bowlen zijn er ook diverse bowlinggams op te spelen. Info en prijzen kunt u altijd ter plekke vragen bij de kassa/ infobalie.

  • Air-hockey
  • Restaurant de Piraat

Kinderfeestjes

Fun-bowling

Onze fun bowling is uitermate geschikt voor kinderfeestjes. Ze kunnen tegen elkaar spelen, voor een prijsje spelen die door ons verstrekt wordt.

met Air-hockey

We kunnen in combinatie met de fun-bowling bijvoorbeeld ook een air-hockey competitie koppelen of een keer op de animal bumber cars.

Patat eten bij de Piraat

De kinderfeestjes zijn uit te breiden met: als afsluiting patat en drink & ijs bij 'Restaurant de piraat' waar ze in de speelhal nog even lekker verder kunnen ravotten